مزایای سلامت میوه ها
مزایای سلامت میوه ها
مزایای سلامت میوه ها میوه به عنوان منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی شناخته شده است و همچنین نقش آنها در جلوگیری از کمبود ویتامین C و ویتامین A. افرادی که میوه بخورند بخشی از یک رژیم غذایی سالم است که به طور کلی خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهد. MyPlate USDA تشویق می کند که نیمی از میوه ها و سبزیجات خود را برای غذا خوردن سالم نگه دارد.
میوه ها منابع مهم بسیاری از مواد مغذی شامل پتاسیم، فیبر، ویتامین C و فولات (اسید فولیک) هستند. سعی کنید ترکیب زغال اخته ، میوه های مرکبات ، زغال اخته یا توت فرنگی که حاوی داروی فیتو شیمیایی هستند که برای استفاده از مزایای بهداشتی مورد مطالعه قرار می گیرند.
خوردن میوه ها مزایای سلامتی را فراهم می کند
مواد مغذی موجود در میوه ها برای سلامتی و حفظ بدن شما حیاتی هستند. پتاسیم در میوه می تواند خطر بیماری قلبی و سکته را کاهش دهد. پتاسیم همچنین ممکن است خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش دهد و به کاهش سن استخوان کمک کند.
Folate (اسید فولیک) به سلولهای قرمز خون کمک می کند. زنان باروری که ممکن است باردار شوند و کسانی که در سه ماهه اول بارداری نیاز به فولات کافی داشته باشند. فولات کمک می کند تا از نقص های زایشی لوله عصبی مانند اسپینا بیفیدا جلوگیری شود.
بیشتر مزایای سلامت میوه:
خوردن رژیم غذایی غنی از میوه ممکن است خطر سکته مغزی، سایر بیماری های قلبی عروقی و دیابت نوع 2 را کاهش دهد.
میوه حاوی الگوی غذا بخشی از یک رژیم غذایی سالم است و می تواند در برابر برخی از سرطان ها محافظت کند.
میوه به حفظ سلامتی مطلوب کمک می کند به این دلیل که فیتوکمیکال های ترویج سلامتی آن حاوی هستند - که بسیاری از آنها هنوز شناخته شده اند.
- ۹۷/۰۹/۱۴
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.