سهمیه مناطق محروم در رشته های پزشکی
سهمیه مناطق محروم در رشته های پزشکی
سهمیه مناطق محروم در رشته های پزشکی افزایش یافت.کسانی که موفق به قبولی در رشته های پزشکی مناطق محروم شده اند موظف اند به مدت زمان ۳ برابر دوره آموزش البته بدون داشتن حق انتقالی و خرید خدمت در آن مناطق خدمت کنند.
اگر مشکلی رخ ندهد می توان امیدوار بود که در چند سال آینده تعداد پزشکان و کادر درمانی متخصص در مناطق محروم افزایش می یابد.
براساس قانون تصویب شده وزارت بهداشت موظف است ۳۰ درصد از ظرفیت کل پذیرش دانشجویان در رشته های پزشکی عمومی،دستیاری تخصصی پزشکی از دانشجویان بومی مناطق محروم باشند.البته طریقه ثبت نام دانشجو نیز براساس اولویت است که اولویت با دانشجویان بومی مناطق محروم است.
قبل از تصویب این قانون تعداد دانشجویان بومی مناطق محروم ۱۰ درصد از کل دانشجویان ورودی در رشته های پزشکی است که با اعمال این قانون داوطلبان بومی مناطق محروم از شانس بالایی برای حضور در دانشگاه های پزشکی شهر خود دارند.
انتقالی و خریدن تعهد خدمت ممنوع است
زمانی که سهمیه دانشجویان مناطق محروم ۱۰ درصد بود دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی می توانستند با پرداخت هزینه ای بعنوان جریمه از گذراندن دوران خدمت در مناطق محروم معاف می شدند.
ولی در قانون جدید دانشجو نمی تواند با پرداخت هزینه تعهد خدمت خود را خریداری کند و حتما و بدون استثنا باید ۳برابر دوره تحصیل خود را در منطقه محروم خدمت کند.
همچنین این دانشجویان نمی توانند در دوران خدمت به طور همزمان در مناطق محروم و غیرمحروم به طور همزمان فعالیت کنند.مدرک تحصیلی هم بعد از اتمام دوران خدمت اعطا می شود.از حق انتقالی به دانشگاه های دیگر نیز محروم است.
در گذشته بهیار یک منطقه یا روستا از میان مردم همان منطقه انتخاب می شد که این کار باعث ماندگار نیروی درمانی در منطقه می شود.هدف از ایجاد این قانون نیز پیگیری سیاست قدیم است.
برای دریافت اطلاعات پیرامون سهمیه مناطق محروم در رشته پزشکی با مشاوره تحصیلی مالیم گروه تماس حاصل فرمایید.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.